Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiállítás

GAÁL MÁRIA kiállításához

 

Csaknem egy éve 2011-ben, hívta fel magára először, a szépérzékű látogatók figyelmét Gaál Mária, bensőséges hangulatú őszi fotóival.

Szívesen állítottuk ki elsőként a képeit, ugyanitt a Folyosó Galérián. Nem csak nekünk tetszett, sok dicséretet kapott a nézőktől is.

Később örömmel vettük hírét, hogy Bólyban is lehetőséget kapott fotóinak bemutatására. Az is sikeres volt. S minthogy témáiban rendkívül lokál-patrióta alkotóval van dolgunk –nem véletlen, hogy legújabb képsorozata is érdekelte az Ifjúsági Centrumot.

szeptemberi-naplemente-205.jpgSzívesen látjuk közeli és távoli perspektívákból készült fotóit, melyek Mohács és környéke mindennapi szépségeit egy kicsit más szemmel mutatják meg még a helyieknek is.

Előző kiállításainak tartalmából kiderül, mennyire vonzza a táj harmóniája, a közeli, makro pillanatok, amik észrevetetik velünk környezetünk részleteiben rejlő csodákat is, legyen az egy lepergett levél, kerítés hálójába akadva, vagy akár az évszakok változásának megfigyelése a tájba illeszkedő elemek harmóniájával. Szemével simogatja a lágy lankákat, a hó súlya alatt görnyedező fák ágait, a hajnali ködbe vesző fényeket, a zúzmara csodáit.

Érezhetően szereti ezt a várost és a környező falvakat. Rengeteget sétál szabadidejében és sosem felejti otthon a fényképezőgépet. Meg akarja másokkal is osztani érzéseit, hangulatait, melyek a tisztaság, a remény, a szépség, a harmónia. Hit a természet újjászületésében és változásaiban, melyekben emberi remények hasonlósága rejlik.

Amikor ezeket a pillanatokat fotózza, számára megáll az idő, megszűnik a külvilág, a pillanat csodája teljesen magával ragadja – mely számára mindennél fontosabb.

Az üzenetet sikerül is átadnia, hisz képei nézegetésekor mi is megérezzük ezt.

Kérjük, ha Önöknek is tetszett, írjanak, üzenjenek az alkotónak, az irodában átvehető vendégkönyvből, mely fontos visszajelzés lenne számára.

Köszönjük figyelmüket!

A kiállítás megtekinthető: 2013. január 10-ig

 

beda-031.jpg

tel-238.jpg

015.jpg

2011.11.24.kereszt-a-hatarban-368.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Elérhetőség

Levelezőlista
Statisztika

Online: 1
Összes: 28567
Hónap: 511
Nap: 18